Få et gratis uddrag + VIND Gravidyogabogen

karen pallisgaard, gravidyoga

 

Der skal også være lidt til alle os, der er gravide i december. Jeg fandt for noget tid siden min Gravidyogabogen frem for at få lidt inspiration til mig og min store mave på stuegulvet. Og hvis jeg må være så lidt ydmyg, så er den sgu rigtig god den bog 😉

Det er ikke en traditionel graviditets- eller yogabog, hvor du får svar på, hvor meget babyen vejer i uge 16, eller hvorfor du får større brystvorter i graviditeten. Det er en veloplagt og relevant brugsbog, hvor jeg gennem personlige beretninger og betragtninger diskuterer kønsroller, undersøger fødselsfrygt, hylder kvindekroppen, opdager hvor fuldkommen fantastisk  naturen er, får øje på familiemønstre – og møder dig, når du får kvalme af at trække vejret, må tage et hvil på arbejdspladsens toiletgulv, når du får dårlig samvittighed over at drikke kaffe, og når din omverden føler ret til at kommentere din krop og nusse din mave. Fra undfangelsen til lige efter fødslen får du, måned for måned, et ærligt, sjovt og rørende indblik i hvordan det kan føles at være gravid og føde. Derudover får du mine bedste yogatips og øvelser, der gør det nemmere at håndtere kvalme, en krop og et liv i forandring, tudeture, hormonhelvedet, fødselsfrygt og kunsten at skabe et nyt liv. Bogen har forord af Julia Lahme.

“Bogen er en smuk og personlig fortælling om kærlighed, graviditet og parforhold, kombineret med praktiske yogaøvelser og kommentarer til graviditetens udvikling uge for uge – lige fra den første mavefornemmelse om at den er der, til barnet bliver født (…)  en kærlig og søstersolidarisk opfordring til at smide det perfekte hen hvor peberet gror, og i stedet bare nyde den kærlighed, der ”svulmer mere end læggene”, i takt med at baby vokser i maven ”  – anmeldelse af bogen.

Du kan læse et gratis uddrag af Gravidyogabogen her eller købe den her ELLER deltage i konkurrencen om at vinde et eksemplar af bogen  – det gør du ved at skrive i kommentarfeltet herunder. Jeg trækker vinderen den 1.1.2018.

MAMASTÈ 😉

 

Tags: , , , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Comments

 1. Svar

  Ej, den vil jeg gerne vinde! Er godt nok ikke gravid, men håber på at blive det en dag. 🙂 Og ellers skal min skønne gravide veninde have bogen.

  • Lise
  • 19. december 2017
  Svar

  Jeg har 16 dage tilbage til min termin, men jeg glæder mig sådan til at komme i gang med mit yoga igen! – måske den også dur til postgravid kroppen? 😊

  • Ida
  • 19. december 2017
  Svar

  Jeg er 15 uger gravid (og fald studerende 😉 ) så jeg har lige lånt den på biblioteket! Men jeg vil MEGA gerne have min egen så jeg kan hive den frem igen og lave mærker i den. Uanset hvad, så tak for en super bog. Kh Ida

  • Camilla
  • 19. december 2017
  Svar

  Ville super gerne vinde den. Er godt nok ikke selv gravid men kender en der er så ville gerne forære bogen til hende. 🙏🏻🙏🏻

  • Anna
  • 19. december 2017
  Svar

  Har netop fundet ud af at jeg er gravid efter et års venten. Det er allerede den perfekte julegave, men jeg ville da gerne vinde en lille gave mere 🙂

  • Trine
  • 19. december 2017
  Svar

  Den vil jeg gerne vinde så jeg få inspiration til øvelser til både styrke og afslapning. Vil helt sikkert gøre min trætte gravid krop godt🙏

  • Lilja L.
  • 19. december 2017
  Svar

  Den ville min gravide krop være meget glad for at vinde 😀 Krydser fingre 🤞🏻🙏🏻

  • Rosa
  • 19. december 2017
  Svar

  Årh den vil jeg vildt gerne vinde til min veninde!

  • Anne
  • 19. december 2017
  Svar

  Nøj, den vil jeg gerne vinde, så jeg kan nyde det liv der spirer indeni mig endnu mere🌱❤🙏

  • Stine
  • 20. december 2017
  Svar

  Peanut og jeg har været til vores første party. Peanut og jeg har fået vores første forskrækkelse. Peanut og jeg har allerede uanede af mængder til hinanden. Tanken om at der er to hjerter indeni mig er “vild” og vidunderlig – og tankerne er min udfordring – også i den her proces. Får brug for en daglig reminder om at tage det roligt og have tillid til min krop – derfor (og fordi jeg har snuset til en biblioteksversion af bogen) vil jeg elske at få gravid yogabogen med på rejsen 🙂

  • Maria Krumbæk
  • 20. december 2017
  Svar

  Klart den bedste bog jeg har læst igennem min graviditet! Derfor vil jeg super mega gerne vinde den, så jeg kan give den til min kusine der også er gravid 🙂

  • Ida
  • 20. december 2017
  Svar

  Jeg har den allerede, men har en veninde der også er gravid (5 dage imellem os!), så jeg ville forære den til hende 🙂

  Jeg er SÅ stor fan af bogen og elsker kombinationen af det personlige og yoga’en. Desuden er jeg glad for, at det ikke er en faglig bog, men at du deler dine tanker, glæder og bekymringer, som jeg nemt kan nikke genkendende til.

  Ha’ en dejlig jul Karen 🙂

  • Mette
  • 21. december 2017
  Svar

  Den skal min gravide veninde da foræres☺️🤰🏼

  • Irene
  • 27. december 2017
  Svar

  En vidunderlig gave til min veninde, der er gravid med nummer to

  • Trine
  • 27. december 2017
  Svar

  Den bog ser rigtig spændende ud. Jeg er i starten af graviditeten og kunne godt bruge lidt fif til min yoga. Håber jeg vinder:)

  • Simone
  • 27. december 2017
  Svar

  Den vil jeg meget gerne vinde. Jeg er desværre endnu ikke blevet gravid, men håber at 2018 er året hvor det lykkes 🙏🏻

  • Karen Pallisgaard
  • 4. januar 2018
  Svar

  ÅHHHH mit hjerte smelter over alle jeres dejlige kommentarer. TAK TAK TAK. Jeg kan desværre kun trække en vinder, og det har jeg gjort med lukkede øjne, og hun har nu fået direkte besked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox