Gode grunde til at dyrke yoga

Der bliver forsket meget i yoga i disse år, og jeg vil glæde mig til at formidle en masse af det her på bloggen. Studier viser blandt andet, at yoga kan styrke hjertet, give bedre søvn, forbedre kredsløbet, afhjælpe stress, fungere som komplementær medicin for patienter, forebygge diverse skavanker, have positiv indflydelse på depression og angst, opbygge og styrke muskler, balancere hormonsystemet, kickstarte kreativitet og meget mere. For eksempel kan blot tyve minutters yogatræning gøre det nemmere for dig at fokusere, at bearbejde information lettere, at indlære bedre og berolige dit system og stresse ned. Det viser dette forskningsforsøg.

VIGTIGT! I Danmark har vi heldigvis Kvaksalverloven fra 1794. Så lad mig understrege, at yogastillinger ikke kurerer og ikke er et alternativ til lægelig behandling, men et supplement som kan forøge dit velvære.

karen pallisgaard

Kilder: Begynderyogabogen, Time Magazine, Kræftens Bekæmpelse, American Vini Yoga Institute, videnskab.dk, Yoga Journal, Timothy MCcall, Jon Kabat-Zinn, Harvard, Boston University of Medicine, UCLA, Tara Stiles m.fl 

 

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox