God jul & vind hverdagsyogabøgerne

Kære dig,

GLÆDELIG JUL og tak fordi, du har fulgt med i min yogajulekalender. Jeg håber, din dag og aften bliver med åbent hjerte fuld af kærlighed og håber, du får lige det, du ønsker dig. Et af mine store ønsker i dette liv er, at yoga og meditation må nå ud til så mange mennesker som muligt. Ud i hverdagen. Yoga skal laves, der hvor livet leves, så vi kan blive endnu bedre til at passe på os selv og hinanden. Derfor har jeg valgt at udlodde min tre seneste bøger – serien hverdagsyoga her i yogajulekalenderens sidste låge. For at deltage i konkurrencen skal du blot skrive i kommentarfeltet herunder, hvad du gerne vil fylde dit nye år med.

Namasté, rigtig hjertelig jul og tak fordi du er.

Kærligst,
Karen
hverdagsyoga karen pallisgaard

 

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg

Comments

  • Karen Lisbeth Jørgensen
  • 24. december 2017
  Svar

  Det nye år vil jeg gerne fylde med glæde, nærvær og oplevelser 😊.

  • Ann Klinkby
  • 24. december 2017
  Svar

  Ønsker et år fyldt med kærlighed, glæde og yoga-magi 🙏🏻

  • Lisa Mette Tønder
  • 24. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde mit år med ro, græs mellem tæerne og kærlighed

  • Susanne Mikkelsen
  • 24. december 2017
  Svar

  #yogaeverydamnday

  • Rebecca
  • 24. december 2017
  Svar

  Mere nærvær med mine børn, mere yoga og løb og i det hele taget blive bedre til at stoppe op og nyde hverdagens gyldne små øjeblikke 🙌🏻. Glædelig jul 💫

  • Karin Jørgensen
  • 24. december 2017
  Svar

  jeg vil udforske yogaen mere med bl.a. workshops og så måske selv melde mig til en yogauddannelse. … 🤔

  • Sanne Rasmussen
  • 24. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde det nye år med positive bekendtskaber, mere spontanitet, yoga og evnen til at sige mere nej 😊

  • Trine Jensen
  • 24. december 2017
  Svar

  Jeg vil gerne lære at finde roen i mig selv 😊

  • Linda Pretzmann
  • 24. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde det nye år med mere yoga og på at fokusere mere på mig selv, hvilket man nemt kan glemme i hverdagens stress.

  • Iben Skovgaard
  • 24. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde mit år med bevidstheden om at holde fast i min yoga praksis (så vidt muligt) hver dag. Og fokusere på sundere hverdagsmadvaner. 2017 satte mig igang og 2018 bliver med lidt mere fokus, fordi jeg mærker det virker. Glædelig jul.

  • Pernille Udesen
  • 24. december 2017
  Svar

  Kære Karen
  Glædelig jul til dig og dine. Mit år skal fyldes med kærlighed og nærvær.

  • Maria Haugen
  • 25. december 2017
  Svar

  Jeg vil gerne fylde 2018 med kærlighed, glæde og overskud. Fylde året med at gøre ting JEG har lyst til, sige MIN mening, gøre gode ting for MIG.

  • Simone Vendelbo
  • 25. december 2017
  Svar

  Kærlighed og yoga❤️⭐️

  • Simone
  • 25. december 2017
  Svar

  Jeg skal fylde mit år med yoga i form af en 300 timers uddannelse🙏🏻

  • Kit
  • 25. december 2017
  Svar

  Jeg vil gerne tilbage på yoga måtten – det giver ro , nærvær og overskud. Og så vil jeg gerne rejse mere med mand og voksne børn 🙂

  • Camilla
  • 26. december 2017
  Svar

  Jeg vil gerne fylde 2018 med en masse nærvær og gode oplevelser for mine børn og så vil jeg gerne indføre en masse hverdagsyoga så jeg kan fastholde den ro og det overskud som jeg har haft i december fordi jeg har dyrket yoga hver dag via din og en andens yogajulekalender. 🙏🏻

  • Sanne L
  • 26. december 2017
  Svar

  Ønsker mit nye, lille firma jeg har startet med en veninde får luft under vingerne og flyver mod succes. Det kræver udover hårdt arbejde også masser af fokus på gode stunder, der oplader og åbner hjertet endnu mere. Så krydser fingre for ny yogainspiration 🎈🎈🎈

  • Mette
  • 26. december 2017
  Svar

  Mere tid og nærvær til mine børn og mere mor-tid, så jeg kan være den bedste mor for mine børn.

  • Trine
  • 26. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde 2018 med glæde og nydelse, samt forhåbentlig endnu mere yoga end 2017

  • Nadia WH
  • 26. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde 2018 med grin og kærlighed 🙂 Og så vil jeg fylde 2018 med min søn, som min mand og jeg har kæmpet 10 år for at få. Nu skal vi hente ham i Sydkorea om et halvt års tid og han kommer nok til at fylde det meste 🙂

 1. Svar

  Rigtig glædelig bag-jul. 🙂
  Jeg vil fylde 2018 med kærlighed, nærvær og at tro på og arbejde mod mine drømme.

  • Lotte
  • 26. december 2017
  Svar

  Kærlighed, yoga, ro og glæde:-)

  • Nicoline Lehrskov
  • 26. december 2017
  Svar

  Jeg vil gerne fylde 2018 med yoga sammen med mine to små børn på 3 år og 6 år. Efter en pause det sidste halve år, så vil jeg gerne prioritere det som en fast del af hverdagen sammen med mine børn ❤️

  • Mette
  • 26. december 2017
  Svar

  Sikke en smuk gestus <3 Jeg vil slippe stress, finde balancen og vende tilbage på arbejde fra sygemelding. Definitivt holde fast i min yoga praksis som har hjulpet mig helt fantastisk – det var og er mit opladningssted….. <3

  • Iben Lykke Andersen
  • 26. december 2017
  Svar

  Glædelig jul 🎄
  I 2018 vil jeg fordybe mig i mere yoga og meditation, nærvær med dem der betyder mest og taknemmelighed for alt hvad jeg har ❤️

  • Virginia
  • 26. december 2017
  Svar

  Love, yoga and compassion

  • Camilla
  • 26. december 2017
  Svar

  Ønsker at fylde det med yoga🙏🏼 Og ro og nærvær ❤️

  • Christina Garberg Myren
  • 26. december 2017
  Svar

  2018 vil jeg fylle med egne behov. Året skal fylles med yoga, meditasjon, nærvær og kjærlighet. Vil gjerne vinne bøkene dine, da noen er vanskelige å få tak i i Norge 🙏🏻

  • Mette
  • 26. december 2017
  Svar

  Ønsker at der kommer skred i livet – vi finder et dejligt hus, jeg finder nyt arbejde, hvilket vil give vores lille familie den fornødne ro og plads, som vi har brug for. Derudover vil jeg øve mig i at sige mere pyt, da alt ikke er lige vigtigt. gerne få lidt yoga ind i hverdagen igen – måske via dine videoer eller dine bøger 🙏🏻😀

  • Kristina
  • 26. december 2017
  Svar

  2018 skal fyldes med endnu mere yoga, endnu mere pilates og endnu mere nærvær og glæde ved bevægelse, som jeg vil dele med mine skønne kunder i mit studie 🙂

  • Natascha
  • 26. december 2017
  Svar

  Mit nye år skal forhåbentlig snarest mulig fyldes med masser af hunde-kærlighed, da det endelig ser ud til, at alt falder på plads, så vi kan få os den lille hvalp, vi ønsker os så meget!

  • Lisbeth
  • 26. december 2017
  Svar

  2018 skal fyldes med nærvær og yoga. Jeg vil have gang i yogamåtten hjemme og mine meditationer, som jeg til desværre har forsømt

  • Jane P
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg ønsker mig det samme som i de sidste 5-6 år: noget b-a-l-a-n-c-e og trivsel i mit liv. Få skabt et fundament – privat såvel som arbejdsmæssigt. Og så ellers fortsat at øve mig i at glæde mig over, de ting i mit liv der faktisk lykkes og er lykkedes. Godt nytår til dig, Karen

  • Lizzie Berg
  • 27. december 2017
  Svar

  Lidt mere yoga 😋

  • Mette Madsen
  • 27. december 2017
  Svar

  Det nye år bliver for mit vedkommende fyldt med kærlighedsmanifestationer. Mere bestemt: bryllupper. 3 af slagsen: en venindes, en halvbrors og en mors. Og kærlighed er netop hvad jeg gerne vil fylde året med. Til mig selv, min familie, mine venner, min kæreste, mit nye arbejde, min yogapraksis.

  • Linda
  • 27. december 2017
  Svar

  Yoga, meditation, nærvær og kærlighed.🙏🏼

  • Marie
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg skal lytte mere til mig selv, ikke gå så meget op i, hvad/om andre tænker om mig og gøre ting, jeg har lyst til.
  Glædelig jul 😊

  • Jette Lohse
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde mit liv med langsomhed og eftertænksomhed. Jeg vil stoppe op når hjertet slår for hurtigt (helst inden), og jeg vil sige fra med god samvittighed, og prioritere det der giver mig ro og gør mig glad

  • Hanne Rasmussen
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde mit kommende år med nærvær, glæde, yoga og kærlighed.

  • Helle Føns
  • 27. december 2017
  Svar

  Mere yoga😊 – og nærvær med venner og familie

  • Sophie kingo
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg vil blive stærkere og finde mere ind til mig selv. Give slip på de udfordringer 2017 gav mig, og bygge min hverdag op. Skabe glæde omkring mig og mine børn- og se frem til foråret, lyset og kærligheden i det små.

  • Sophie
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg ønsker at blive stærkere, og finde ind til noget mere urokkeligt i mig selv. Jeg ønsker at takle de udfordringer 2017 gav mig med ro og omsorg. Jeg ønsker at bygge min hverdag med børnene op og skabe glæde, lys og nærvær.

  • Karin Kristoffersen
  • 27. december 2017
  Svar

  Mere yoga, mere meditation og mere nærvær❤

  • Tea
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg vil gerne fylde det nye år med taknemmelighed, hverdagsselvomsorg og nærvær 🙂

  • Irene
  • 27. december 2017
  Svar

  Positivitet er målet for mig

  • Jeanett
  • 27. december 2017
  Svar

  2018 skal være fyldt med selvkærlighed, yoga, indre ro og nærvær
  Rigtig godt nytår🎉🌹

  • Mia
  • 27. december 2017
  Svar

  God jul og godt nytår til dig Karen! 2018 vil jeg bruge på mig selv. Jeg er en person som tidligere har været rigtig god til at please andre på bekostning af mig selv og mine behov og ikke mindst drømme. Så 2018 skal bruges på selv kærlighed.

  • Helene H
  • 27. december 2017
  Svar

  Kærlighed – selvfølgelig til min nære og kære, men også til mig selv. Få min krop tilbage i en form jeg er glad for – det handler ikke om kilo, men om styrke og ro.

  • Rosa
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg ønsker at fylde mit år med mere læsning, mere søvn, flere gode snakke og mere madlavning <3

  • Louise fb
  • 27. december 2017
  Svar

  Det nye år skal fyldes med mere læsning, flere oplevelser med familie og venner, masser af god mad og ikke mindst plads til fordybelse. Rigtig godt nytår!

  • Bente
  • 27. december 2017
  Svar

  Nærvær, harmoni, livsglæde og engagement.

  • Bente
  • 27. december 2017
  Svar

  Nærvær, harmoni, livsglæde og engagement.

  • Ihsan Arrahaoui
  • 27. december 2017
  Svar

  Ønsker et år fyldt med fred, kærlighed og en masse yoga.

  • Sarah
  • 28. december 2017
  Svar

  Jeg ønsker et 2018 med mindre stress og meget mere nærvær og kærlighed for både mig selv og mine omgivelser end 2017 har budt på♥️ Og så ønsker jeg at finde overskud til at komme i gang med en daglig hjemme-yoga rutine igen…Glædelig jul og godt nytår herfra🎄🎉

  • Sarah
  • 28. december 2017
  Svar

  Jeg ønsker mig et 2018 med mindre stress ,meget mere nærvær og kærlighed for både mig selv og mine omgivelser end 2017 har budt på. Og så ønsker jeg at finde overskud til at komme i gang med en daglig hjemme-yoga rutine igen.
  Rigtig godt nytår 🎉♥️
  Hilsen Sarah.

  • Signe
  • 28. december 2017
  Svar

  Min far lider af uhelbredelig kræft, og vi har igår desværre fået at vide at aktiviteten i kræften er steget igen. Jeg håber derfor at fylde 2018 med nærvær, kærlighed og modet og styrken til at rumme mine følelser i den svære tid som 2018 må bringe.

  • Mette M N
  • 28. december 2017
  Svar

  Jeg vil fylde mit 2018 med ting der sikrer at jeg bevarer energi og overskud til mig selv. For mig er det yoga, natur og meditation

  • Annemarie
  • 29. december 2017
  Svar

  Et 2018 fyldt med mod <3

  • Maybrit Pavana Ludvigsen
  • 29. december 2017
  Svar

  Namaste til et nyt år, hvor jeg vil rulle yogamåtten ud på stuegulvet og tune ind på at forbedre mit velbefindende- hjertenærende omsorg til krop, sind og sjæl. Her vil jeg få brug for inspirerende gode bøger, min dagbog , musik mm…redskaber der kan tage mig med på rejsen mod mig selv ❤️

  • Luise
  • 30. december 2017
  Svar

  Jeg vil prøve at finde mere plads til mig selv, og dermed selv komme til at fylde mere i 2018. Den lette løsning er at spise mere kage – hvilket jeg også vil gøre – den langt sværere er at være omsorgsfuld over for mig selv, og dér spiller yoga en vigtig rolle. Godt nytår. Mvh. Luise

  • Lotte
  • 30. december 2017
  Svar

  Jeg vil forsøge på bedste vis at fylde det nye år med masser af glæde og kærlighed til alle jeg har nær og ikke mindst mig selv 🙂

  • Line C.
  • 30. december 2017
  Svar

  År 2018 vil jeg skyde ind i med massere af liv og spræl, som jeg vil dele både med mine kære og tilfældige uskyldige 😉

  • Rikke
  • 2. januar 2018
  Svar

  Egenomsorg, nærvær med familien, nyt job og krea-aktiviteter.
  Startede i dag det nye år med nogle af dine yoga-videoer sammen med min datter på 12 år;)

  • Rikke
  • 2. januar 2018
  Svar

  Egenomsorg, nærvær med familien, nyt job og krea-aktiviteter.
  Er startet året med nogle af dine yoga-videoer sammen med min datter på 12 år 😉

  • Lis
  • 2. januar 2018
  Svar

  Jeg vil prøve at finde mere glæde i min hverdag og være mere pyt med irritationer.

  • Karen Pallisgaard
  • 4. januar 2018
  Svar

  ÅHHHH mit hjerte smelter over alle jeres dejlige kommentarer. TAK TAK TAK. Jeg kan desværre kun trække en vinder, og det har jeg gjort med lukkede øjne, og hun har nu fået direkte besked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox