3 kvinder: Yoga er en rejse tilbage til sig selv

METTE LARSEN: “I lang tid har jeg søgt noget, som skulle give mig mere ro og komme ned-i-kroppen-følelse. Efter at have prøvet yoga nogle gange, var jeg hooked lige på stedet. Jeg bookede et af Karens yogaretreats og tog alene afsted til Kreta. Jeg er sikker på, at det var mit kald, og jeg kunne hurtigt mærke, at det var den bedste gave jeg har givet mig selv. Sikke en wauw-følelse. Karen er virkelig den ægte vare! Allerede fra første dag fik hun alle til at føle sig godt tilpas og hun var så god til at formidle yogaen til mig. Det er en rejse fuld af nærvær, glæde, fordybelse, velvære og mental såvel som fysisk næring. Rejsen til Kreta var så rørende, intens og berigende på alle planer, og var virkelig guf for min krop og sjæl. En følelse af at komme helt hjem i mig selv. Efter en uge med fokus på yoga, meditation og åndedrætsøvelser fik jeg det meget bedre i kroppen. Den blev mere smidig, yogaen gav det vildeste flow, og jeg var blevet stærkere i mit sind. Tak fordi du viste mig en lille bid af paradis og af hele mit hjerte tak fordi du gør hvad du er sat her på jorden for 🙏🏻❤️Namasté.”

 

 MARIA HAUGEN: “Hvad er yoga? Som Karen så smukt siger, så er yoga andet end velvære. Og hvor har hun ret! Selvom yoga selvfølgelig også er velvære for mig, så er det også en rejse. Og til tider en hård en, med mange bump på vejen. Min krop overrasker mig til tider stadig med, hvad den formår fysisk, hvad den giver slip på af indebrændte/undertrykte/glemte følelser/oplevelser, og hvordan den forbedrer min tankegang til det mere positive.  Yoga er for mig et samarbejde med min krop. At lære at lytte til den, når den fortæller både de gode og de knap så glade ting. Og vide hvordan jeg hjælper den og derved mig selv. Som Karen sagde på yoga-rejen til Kreta: Yoga er intelligent. Over tid giver den dig hvad du har brug for. Jeg tror bedst jeg kan beskrive yogaens effekt og virkning som et all-round krydderi: Den kan lidt af det hele. Den er fysisk krævende, men giver mig samtidig ro og afspænding. Den giver mig øget velvære og bevidsthed om kroppen – og mit hovede og hvad der rumsterer derinde.Karen har med sin ro vist mig at man sagtens kan have benene solidt plantet i jorden, til trods for et arbejds- og privatliv med mange bolde i luften. At jeg sagtens kan opnå samme gartner-kundskaber ved hjælp af yogaen. At jeg skal give mig selv og min krop plads til følelser og lukke overtrykket ud. For sådan finder jeg balance i livet. Og søger vi ikke alle det? Af hjertet tak til Karen for at have åbnet mig endnu mere op til yogaens vidunderlige verden. Namasté.”

TINE DALBY: “Vores yogarejse (som var min anden tur med Karen) var endnu en byggesten til min personlige yogarejse. Jeg har mødt Karen før, og jeg er ikke ny i yogaen – men ved at iagttage verden, undervisningen og menneskerne med ‘a beginners mind’ som Karen har lært mig, har turen åbnet op for endnu dybere lag, indeni mig. Igennem de fysiske yogaøvelser, meditationsworkshops og reflektion, har jeg fundet en større ro, en større afklaring for hvad yoga er for lige præcis mig – men også en større nysgerrighed indenfor specifikke områder. Karens åbne sind, ligefremhed og helt igennem menneskelige og kærlige sind har været med til at forme min yoga-rejse, hvor ‘dumme spørgsmål’ og skæve yogastillinger er mere end velkomne. Yogaen bliver til min egen, og autentisk, sammen med Karen – og derfor bliver jeg ved at komme tilbage efter flere ‘byggesten’, til mit indre yogahus.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox