3 ugers gratis online yoga til dig

En af de ting der ofte forhindrer folk i “at gå til yoga” er det faktum, at de skal hjem fra arbejde, ud af døren igen, afsted til et yogastudio, bruge halvanden time der, og det er mørkt, og man har mere arbejde om aftenen, og har man også børn, der skal være mætte og sove, så er det næsten umuligt at komme afsted til yoga jævnligt. Og puha, forpustet, sofaen er liiiige der.

Efter jeg selv er flyttet fra KBH og bor derude, hvor man kan se himmel og horisont, så kommer jeg desværre meget mindre i mine yndlingsyogastudier. Derfor har jeg kæmpe optur over at kunne have nogle af mine yndlingslærere med mig på mit yogaværelse derhjemme. Det er absolut ikke det samme, som at være i en sal fuld af puls og bankende hjerter og høj energi, men det er et godt alternativ. Selv er jeg mega glad for amerikanske yogaglo.com og for danske yogastream.dk – og er glad for at kunne tilbyde gratis yoga for alle med kvalitetslærere, gode videoer og et udvalg tilgodeser alles behov.

Så dagens låge i julekalenderen er altså yoga resten af december – go enjoy… Det eneste, du skal gøre er at signe up via linket her.

Namasté og god fornøjelse

 

karen Pallisgaard

Tags: , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox