Kom tilbage til dig selv med denne hjertemeditation

karen pallisgaardLivet skal leves fra hjertet. Det er en af de lektioner, som diverse røvture har lært mig, hvilket jeg også skrev om forleden.

Det, der hjælper mig allermest til så rent faktisk at efterleve og udleve denne erkendelse ude i hverdagen er meditation. For mig er meditation blevet det primære omdrejningspunkt i min daglige praksis. Selv om jeg har mediteret i mere end ti år, så er det først de sidste to år, at jeg har gjort det dagligt (med undtagelser, selvfølgelig, liiiidt menneske må man vel også have lov at være 😉 ). Det er er fuldkommen mindblowing, hvad det har gjort for mig. Især kommer jeg dybt, når jeg mediterer på hjertet. Lytter til det. Og udvider dets energifelt så jeg kan øve mig i at elske endnu mere. Lyder det lidt hullabulla? I hear you – men prøv selv så…

Min adventsgave i dag er nemlig en gratis hjertemeditation til dig. Dette er en meditation, der hjælper dig med at komme tilbage til dig selv og hvile ind i det kærligste sted i dig, hvor du er bevidst og føler dig forbundet, og hvor du kan høre, hvad din sjæl har på hjerte. Klik play her:

Meditationen er del af af et helt forløb, som jeg har lavet til Green Goddess. Helt december-gak så koster kurset kun 149,- og så får du endvidere en 10% rabatkode til Green Goddess webshop. Se mere eller køb hele meditationskurset her

karen pallisgaard meditation

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Comments

  • Karina Rasmussen
  • 12. december 2017
  Svar

  Kære Karen.
  Bliver vildt meget inspireret af alt det du ligger op. Prøvede de få minutters meditation som du havde på den 10.dec. Og hvor var det dog en fornøjelse – men mangler de sidste minutter. Kan man ikke købe hele pakken et andet sted. Har ikke lyst til at skulle oprette et abonnement når jeg ikke ved om jeg så skal betale 149 hver måned for at have adgang til meditationen.

  Glæder mig til at studere dine nye bøger snart – håber de ligger under juletræet.

  Kærlig hilsen
  Karina

   • Karen Pallisgaard
   • 13. december 2017
   Svar

   Ej hvor mystisk, at du ikke fik den fulde meditation? Hmm. De er der når jeg trykker her. Åh teknik altså 🙂 Men jeg ved, at du kan få alle meditationer for 149 i december og så kan du melde dig ud af deres klub igen, når du har hentet dem.
   Alt godt fra Karen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox