Og vinderen er…

Dejlige mennesker. TAK for alle jeres inspirerende kommentarer, som giver så meget mening og glæde at læse. Hold kæft, hvor er det dejligt, at yoga kan berige så manges liv. Jeg håber, mine bøger kan bidrage – og som jeg siger i videoen her, så ville jeg ønske, at jeg kunne sende dem til alle jer, der har været så søde at svare i kommentarfeltet (men jeg tror sgu ikke forlaget hopper med på den). Så nu har jeg været nødt til at trække én vinder…

Tags:

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Comments

  • Maria Krumbæk
  • 21. november 2017
  Svar

  Stort tillykke til Dorthe 🙂 OG ekstra tillykke til dig Karen, med dit lille mirakel i maven! Det er virkelig fantastisk – ønsker dig alt det bedste.

   • Karen Pallisgaard
   • 26. november 2017
   Svar

   Hvor er du sød, Marie, tusind tak altså 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox