Mød Karen

Jeg hedder Karen – er en god årgang ‘80 og bor i det grønne med min kæreste, vores lille datter og endnu et kærlighedsbarn på vej.
Jeg er nysgerrig på at udforske,  udfordre og udtrykke – det er derfor jeg både privat og professionelt er drevet af at skrive, læse, undervise og lave ting, hvor man bliver klogere på sig selv, på andre mennesker og på tilværelsen.  Dybest set for, at vi bedre kan forstå og passe på os selv og hinanden.
Jeg er uddannet  journalist og senere yoga- og meditationslærer. Efter ti år som redaktør i magasinbranchen sagde jeg i 2013 mit job op. Siden har jeg skrevet seks bøger og driver min egen virksomhed, hvor jeg formidler meditation, mental sundhed og indre bæredygtighed samt fungerer som bogkonsulent og skrivecoach for både private og professionelle.

Jeg skriver for udvalgte medier og holder foredrag for virksomheder, organisationer og foreninger – blandt andet om at mindske stress og styrke mental sundhed. Du kan også komme med på rejser og til events, hvor du får mulighed for at komme i dybden med dig selv – krop og sind – gennem yoga, meditation og skrivning. Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg også med her

Få inspiration i din inbox