Testimonials

Kulturstationen Vanløse:
”Vi har haft Karen Pallisgaard til at holde foredrag om langsom livsstil i november på Kulturstationen Vanløse. Hun var en levende og dygtig formidler af et interessant og aktuelt emne. Hun delte ærligt om sin egen historie om stress tilsat forskningsresultater og gode tips til en langsommere hverdag uden stress. Vi fik mange positive tilkendegivelser fra deltagerne efter foredraget.”

 Anne Matthiesen, forlagsredaktør, Rosinante & Co:
“Jeg har haft den udelte fornøjelse at arbejde sammen med Karen Pallisgaard, da jeg udgav BEGYNDERYOGABOGEN, og nu med hendes kommende bog. Karen er en meget velskrivende journalist, har sin helt egen fine tone, som straks fanger læseren, og hun er eminent til at formulere tekster, så man får lyst til at læse videre. Alt, hvad Karen skriver, er klart, præcist og af høj kvalitet. Hun overholder altid den aftalte deadline, hvis hun da ikke afleverer lidt før. Og hun har altid lige fundet på et par ekstra bokse eller andet, der lige giver teksten dét ekstra. Sidst, men ikke mindst, er Karen det mest behagelige menneske at arbejde sammen med: intelligent, uhøjtidelig, kreativ og humoristisk. Dem, der får lov at samarbejde med Karen, er heldige.”
Maise Njor, forfatter og journalist:
“Karen Pallisgaard er en journalist, som har den fineste næse for den gode historie, det nyeste nye cool, og for at lave interviewes som er fintfølende og underholdende. Synes jeg. Jeg synes også, at hun er den absolut bedste kollega, man kan ønske sig, fuld af humor og empati og overskud. Den slags tjener man ikke penge på (på kort sigt), men det gør, at alle omkring hende har lyst til at gå på arbejde. Og når man læser hendes artikler, har man også lyst til at nikke den en ekstra skalle for at prøve at overgå hende. Den slags er guld værd!”

Camilla Kjems, chefredaktør, FEMINA:
“Jeg har haft den store fornøjelse at arbejde sammen med Karen Pallisgaard først på månedsmagasinet Bazar, hvor hun var redaktionschef, og senest på FEMINA, hvor hun var sundhedsredaktør. Karen er ikke bare en dygtig journalist, men også en af de mest iderige mennesker, jeg kender. Hun er forandringsivrig og sprudler af kreativitet – både når det gælder overordnede koncepter, skarpvinklinger og leg med sproget. Kompetencer jeg har sat stor pris på og ser som særligt vigtige evner i den moderne medieverden. Karen er desuden en særdeles vellidt, sjov og underholdende kollega, der er dygtig til også at samarbejde på tværs med andre faggrupper samt tænke kommercielt.”

Poul Madsen, chefredaktør Ekstra Bladet:
”Karen er et udpræget journalistisk talent. Hun er god til at finde og tale med folk, der har noget i klemme. Hun stiller de rigtige spørgsmål, både når det gælder pårørende til tsunamiofre eller bankdirektøren, der har snydt kunderne. Hun er idérig, har gå på mod og et herligt smittende humør. Hun siger aldrig nej til at kaste sig ud i nye udfordringer eller hjælpe andre.”

Karen Thisted, journalist og forfatter:
”Karen er en rigtig gevinst, fordi hun er velforberedt og iderig ud over det sædvanlige, og så har hun et meget vindende væsen, der skaber god stemning og får andre til også at yde deres bedste. Hun går hurtigt i gang med sine ideer, og jeg har ikke oplevet, at hun ikke har kunnet udføre dem i praksis på den fineste måde. Hun er det, der i ordets bogstaveligste forstand kaldes selvkørende. De vanskeligste ting finder hun selv en løsning på. Hun og jeg lavede sammen en større serie om flodbølgeofre, og her viste hun en fornem evne til at tale med folk i nød uden at træde dem for nær, og det blev fremragende artikler, der kom ud af det. Hun skriver som en drøm. ”

Karne Lykkebo, kommunikationskonsulent:
“Som chefredaktør på WHERE2GO havde jeg fornøjelsen af at have Karen Pallisgaard som redaktionschef. Karen er excellent til at styre en produktion med hård hånd, uden at miste hverken kreativitet eller øjet for de sproglige detaljer. Karen var en uvurderlig sparringspartner, både for grafikere, freelancere og ikke mindst for mig. Sammen gennemførte vi en større relancering af magasinet, hvor Karen udviste den sjældne evne til at koble strategi, kreativitet og kommercielle interesser sammen.
Jeg glæder mig til en dag at kunne arbejde sammen med hende igen.”

Clara Mai Kunstmann, forretningsudvikler og tidl. chefredaktør på Bazar:
“Jeg har haft fornøjelsen af at have Karen tilknyttet først som freelancejournalist og senere som fastansat på magasinet Bazar. Karen sprudler af ideer – også de utraditionelle – og så formår hun som få rent faktisk også at følge dem helt til dørs. Journalistisk set har hun altid leveret varen, og jeg har altid betragtet hende, som en af de mest unikke journalister, jeg har arbejdet sammen med igennem tiden. Igennem årene gav jeg desuden også Karen mere ansvar i form af at stå i spidsen for udvalgte stofområder, website, mobil og lign., og hun har løst udfordringerne hele vejen, også selv om der til tider har været tale om opgaver, som hun ikke har været i berøring med tidligere. At Karen så personligt også er et de gladeste og mest engagerede mennesker, jeg har mødt, gør hende bare til en endnu mere skattet kollega og medarbejder.”

Kim Refslund, tv-producer:

”Karen har arbejdet med tv-mediet siden 1995 med mig på Tv-Roskilde, Kanal Midtsjælland og København. Hun har været journalist og tv-vært på diverse ungdomsprogrammer og egenhændigt tilrettelagt og produceret indslag til disse programmer. Hun har vist sine evner til at formidle budskaber direkte til seerne, stille relevante spørgsmål og samtidig bevare roen i ofte pressede situationer. Hun er velforberedt, respektfuldt og altid interesseret i at videreudvikle sig.”

Mie Madsen, underviser, partner og kreativ direktør / Manning Inspire.:
“Karen er et af de mennesker, der spreder en energi i rummet, som man kun kan blive inspireret af, glad og positiv. Hun har en særlig kombination af at være professionel og opbyggende at samarbejde med, hvilket giver øjeblikkelig udvikling af projekter, samtidig med at hun har et skarpt øje for detaljen. Og så skriver hun skønt”

Christina Dam Rekstad, Indehaver af FYSIOFORM, partner i FysioDanmark, fysioterapeut:
”Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde sammen med Karen på et fælles sundhedsprojekt. Karen var fra første færd nærværende, energisk og aldeles professionel med et stort brus af personlig indsigt. Det slog mig, hvor hurtigt Karen var i stand til at pejle sig ind på essensen i opgaven og afkode de mennesker hun stod over for. Dette gør Karen til en unik menneskekender og en knivskarp businesslady, som jeg til enhver tid vil give min allervarmeste anbefaling”

Caroline Fibæk, carolinefibaek.com:
“Karen har med sit fænomenale ordforråd og poetiske udtryk strammet mange af mine (alt for lange) tekster op, så de nu er korte, præcise og afspejler min indre vision præcist og klart. At Karen kender til mit fag og sundhedsområdet har gjort det SÅ meget lettere, og det giver Karen en klar ekspertise I at formidle kompliceret og avantgarde sundhedsfilosofi i et klart og tydeligt udtryk! Og så er hun bare et fantastisk inspirerende menneske at arbejde sammen med! Tak!”

Manja Lila Glad, Manja Lila Re-enchantment Studio:
”Karen er en “feel good-faktor – alt og alle omkring hende vibrerer simpelthen i lidt højere svingninger i hendes smittende nærvær. Midt i al sin åbenhed og varme formår hun at være knivskarp og effektiv, og så er hun samtidig en evigt nysgerrig drømmer, altid begejstret for livets mirakel.”

Lars Damkjær, forfatter:
“Jeg elsker at komme til Karens yogatimer, der aldrig er ens. Hun er virkelig skarp til at lave temaer, der kobler yogaen på måtten til livet som sådan. Og så er hun varm, sjov og har en kæmpe og umættelig viden om yoga.”

Rikke Maale, Yogacoaching klient:
“Midt i en periode med stress og depression, tog jeg den bedste beslutning for mig selv, nemlig at kontakte Karen og få hjælp til, via yogaens vidunderlige og forunderlige verden, at finde mig selv og komme ind til min indre kerne. Jeg kendte ikke meget til yoga, men Karen formåede på fineste vis og med sin indre ro, som lyser ud af hende, at guide og vise mig vejen tilbage til mig selv og min krop. Med åndedrætsøvelser og yogastillinger er jeg nu på den rette vej, og den vej, vil jeg takket være Karen, blive ved med at gå ud af.”

Helle Hansen, Yogajournaling elev:
“Karen er en af de mest nærværende mennesker jeg har mødt, hvilket gør hendes yogaundervisning til noget helt specielt. Hun guider dig trygt og sikkert på rejsen ind i yogaens verden og ind i dig selv – hun gør tingene ukomplicerede og nemme at gå til. Karen er en af de bedste hjælpere, du kan få, hvis du vil udvikle dig som yogi og som menneske.”

Soham Johansen, yogalærer og ejer af Hamsa Yoga Studio:
“Karen Pallisgaard er en yogini af den værste slags. Hun gør det gamle nyt, blander yoga og stiletter til en springfarlig cocktail, som jeg elsker at drikke mig beruset i. I hænder på denne yogini bliver selv misbehavoir to art, og jeg håber på hun forsætter med at berige det danske yogamiljø med hendes LILA (lave små guddommelige ulykker)”.

Mari Nordstrøm, indehaver, Sattva og Nalini yoga:
“Karen er en dejlig yogini med ben i næsen og hjertet på rette sted. Hun elsker tydeligvis at dele sin viden og passion for yoga – og det er vi mange der er rigtigt glade for. Karen underviser sine yogaklasser med mod, hjerte og en god portion krudt i måsen. Hendes ærlighed og evne til at møde eleverne i øjenhøjde, er med til at gøre hendes undervisning vedkommende og lærerig. Uanset hvem du er, og hvad du bringer med dig, vil Karen med sikkerhed tage godt imod dig og byde dig velkommen på yogamåtten med et smil.”

Shane Perkins, Yoga teacher, yandara.com:
“Karen’s strength is a rare commitment to the unseen subtle aspects of yoga, while maintaining an impressive integration with her physical practice. I would be honored to recommend her and believe you will be pleasantly surprised at the depth she will bring to your space.”

Karina Helsted, yogalærer, dyssekildeyoga.dk:
“Karen har sådan et åbent sind og hendes begejstring for yogaen er meget smittende. Oven i det kommer en god portion humor, så det hele ikke bliver alt for orange og selvhøjtideligt.”

METTE LARSEN:
“I lang tid har jeg søgt noget, som skulle give mig mere ro og komme ned-i-kroppen-følelse. Efter at have prøvet yoga nogle gange, var jeg hooked lige på stedet. Jeg bookede et af Karens yogaretreats og tog alene afsted til Kreta. Jeg er sikker på, at det var mit kald, og jeg kunne hurtigt mærke, at det var den bedste gave jeg har givet mig selv. Sikke en wauw-følelse. Karen er virkelig den ægte vare! Allerede fra første dag fik hun alle til at føle sig godt tilpas og hun var så god til at formidle yogaen til mig. Det er en rejse fuld af nærvær, glæde, fordybelse, velvære og mental såvel som fysisk næring. Rejsen til Kreta var så rørende, intens og berigende på alle planer, og var virkelig guf for min krop og sjæl. En følelse af at komme helt hjem i mig selv. Efter en uge med fokus på yoga, meditation og åndedrætsøvelser fik jeg det meget bedre i kroppen. Den blev mere smidig, yogaen gav det vildeste flow, og jeg var blevet stærkere i mit sind. Tak fordi du viste mig en lille bid af paradis og af hele mit hjerte tak fordi du gør hvad du er sat her på jorden for”.

MARIA HAUGEN: 
“Hvad er yoga? Som Karen så smukt siger, så er yoga andet end velvære. Og hvor har hun ret! Selvom yoga selvfølgelig også er velvære for mig, så er det også en rejse. Og til tider en hård en, med mange bump på vejen. Min krop overrasker mig til tider stadig med, hvad den formår fysisk, hvad den giver slip på af indebrændte/undertrykte/glemte følelser/oplevelser, og hvordan den forbedrer min tankegang til det mere positive.  Yoga er for mig et samarbejde med min krop. At lære at lytte til den, når den fortæller både de gode og de knap så glade ting. Og vide hvordan jeg hjælper den og derved mig selv. Som Karen sagde på yoga-rejen til Kreta: Yoga er intelligent. Over tid giver den dig hvad du har brug for. Jeg tror bedst jeg kan beskrive yogaens effekt og virkning som et all-round krydderi: Den kan lidt af det hele. Den er fysisk krævende, men giver mig samtidig ro og afspænding. Den giver mig øget velvære og bevidsthed om kroppen – og mit hovede og hvad der rumsterer derinde.Karen har med sin ro vist mig at man sagtens kan have benene solidt plantet i jorden, til trods for et arbejds- og privatliv med mange bolde i luften. At jeg sagtens kan opnå samme gartner-kundskaber ved hjælp af yogaen. At jeg skal give mig selv og min krop plads til følelser og lukke overtrykket ud. For sådan finder jeg balance i livet. Og søger vi ikke alle det? Af hjertet tak til Karen for at have åbnet mig endnu mere op til yogaens vidunderlige verden. Namasté.”

 

TINE DALBY:
“Vores yogarejse (som var min anden tur med Karen) var endnu en byggesten til min personlige yogarejse. Jeg har mødt Karen før, og jeg er ikke ny i yogaen – men ved at iagttage verden, undervisningen og menneskerne med ‘a beginners mind’ som Karen har lært mig, har turen åbnet op for endnu dybere lag, indeni mig. Igennem de fysiske yogaøvelser, meditationsworkshops og reflektion, har jeg fundet en større ro, en større afklaring for hvad yoga er for lige præcis mig – men også en større nysgerrighed indenfor specifikke områder. Karens åbne sind, ligefremhed og helt igennem menneskelige og kærlige sind har været med til at forme min yoga-rejse, hvor ‘dumme spørgsmål’ og skæve yogastillinger er mere end velkomne. Yogaen bliver til min egen, og autentisk, sammen med Karen – og derfor bliver jeg ved at komme tilbage efter flere ‘byggesten’, til mit indre yogahus.”

Inger Leizner, elev på yogarejse:
“Du har givet mig så meget at tænke over og så meget at være taknemmelig for igennem din altfavnende undervisning. Alt det, du sagde om taknemmelighed overfor en selv og kærlighed til andre vil jeg kunne bruge resten af mit liv.
Du er en fantastisk lærer og jeg vil tænke på ugen på Gran Canaria som en øjenåbner, der vil  bringe mig styrket videre i livet.
Tak for alt det, du gav os.”

Pia Sørensen, elev på yogarejse:
“Jeg tror på at vi møder mennesker af en grund. Jeg havde faktisk tilmeldt mig en anden tur som blev aflyst. Grunden var at jeg skulle møde dig. Der var noget jeg skulle lære og se. Jeg har altid følt mig ensom i mængden, at jeg ikke havde et sted eller mennesker jeg hørte til. Min klan. Den fandt jeg på en spansk ø med dig. Der skulle en lang lang flyvetur og ingen støj fra min hverdag til.Dette var en meget spirituel rejse i mig selv. For første gang følte jeg, at jeg var i et med mig selv. Kan ikke rigtig beskrive det på en anden måde. Du var en stor del af min rejse. Elsker din tilgang til yoga’en, dit banderi, din omsorg og din glæde. Du lærte mig at vi er ok som vi er og hvor vi er. At stræbe efter det der er i ens hjerte og ikke høre efter hvad andre mener og tror. At sortere støjen fra og mærke og høre hvad mit hjerte siger til mig. Stole på at det, det siger er rigtigt og at jeg kan få det.Tillid til mig selv og verden har altid været svært for mig. Men for pokker et stort skridt jeg har taget, i den rigtige retning, på bare en uge.”

Lisbet Skovgaard, elev på yogarejse:
“Mødet med Karen Pallisgaard har sat sig som en tindrende stjerne i mit hjerte. Jeg ser hendes klare blik for mig, og hører hende guide mig ind i yogastillingerne, opmuntrende og blid.Med mig hjem har jeg noget helt nyt: En forankring i mit åndedræt, som tager mig til et sted, hvor der er en ro, som er velgørende for mig, og dermed for mine opgivelser. Og mere end ét mantra, et praktisk, som hjælper mig til at komme på måtten og et, som får mit hamrende hjerte ind i en roligere rytme og blødgør mine træk og bringer mit indre smil frem.”

Jeanette Beck, elev på yogarejse:
“Jeg har fået meget mere ro på mit liv og er blevet meget bedre til at fokusere på det jeg er i gang med. Jeg har fået meget mere overskud til at være til stede i nuet når jeg er sammen med min familie – uden at tænke på mit job og alt det jeg ikke har nået. Jeg er så taknemmelig.Tak Karen. Tak for en fantastisk yogarejse – både den egentlige rejse til Gran Canaria men også den yogarejse jeg nu er begyndt på og som på ingen måde er slut endnu.”

 

Følg også med her

Få inspiration i din inbox