Video: Ro på i juledagene


karen pallisgaardGlædelig lillejuleaften, venner. Så er vi der næsten. Juleaften. Mad, kærlighed, hygge, gaver og .. familie.. Med alt hvad det nu engang indebærer. Da jeg var tidligt henne i min graviditet, syntes jeg det var alletiders idé at invitere både min og min kærestes familie til juleaften. Jeg forestillede mig, hvordan jeg som en anden sjælemutter ville kokkerere i dagene op til, fælde et træ i skoven, jonglere en hjemmebagt æbleskive og have styr på min sirlige detailplanlægning, så jeg med overbærende rummelighed kunne være hende den kærlige og overskudsramte værtinde juleaften. Ja, well not so much!
Jeg er højgravid, vandholdig, grådlabil, træt, tung i skroget og fra naturens side i øvrigt utålmodigt og ikke sådan über-rummelig anlagt. Nu har vi i stedet inviteret til sammenskudsjul (fællesskab, right?), så der bliver mange kokke i køkkenet, om man så må sige. Så med den smule selvindsigt, der er tilbage hos hormonella her i babybageriet, så jeg har mediteret og lavet min yoga grundigt i disse dage – er sikker på det bliver den bedste julegave, jeg kan give hele  familien 😉

Jeg har lavet den her video (også tidligt i graviditeten med en god kvalme going on under optagelsen…), der giver ro på, så hvis du også trænger til et åndehul i disse dage, værsgo – og så får du lige link her til en genial artikel fra min meditationslærer om netop det med at rumme og elske sin familie med alt det, som den nu engang spejler for os. Måske du kan finde inspiration – LÆS DEN HER

Tags: , , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox