Vind billet til Yoga For a Cure

Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre uden at han holder noget af dets liv i sin hånd” – Løgstrup.

Dette citat minder mig om essensen af yoga. Jeg ser yoga som en evig øvelse i at blive forbundne. Både med os selv, krop og sind, fysisk og mentalt, med hinanden, med naturen – og endda med noget større end os. Alt og alle er forbundet, det er pointen. Derfor rørte det mig naturligvis dybt at høre, hvordan Anette mistede sin lille Emili til hjernekræft. Jeg er mor til en datter i samme alder, og jeg ved slet ikke, hvordan jeg ville kunne fortsætte livet, hvis det var mig. Anette gør det og kæmper den smukkeste kamp gennem sin fond, der samler penge ind til det oversete forskningsområde, som børnehjernekræft desværre er. Hendes arbejde kan være med til at redde vores børns liv i fremtiden. Det er så beundringsværdigt, og jeg støtter hele vejen. Jeg tror på at bruge yogaen aktivistisk til at skabe den forandring i verden, som vi ønsker. Derfor er jeg mega stolt over at være ambassadør for YOGA FOR A CURE sammen med Cathrine Koefoed fra cathrineyoga.dk: Lad os stå sammen og passe på os selv, hinanden, vores børn og tro på håbet.

Da jeg mødte fondens stifter Anette Overby, Emilis mor, var jeg ikke i tvivl om hvor vigtigt det her er. Igår var Anette så sød at dele sin hjerteknusende historie her på bloggen. Hvis du ikke fik læst den, så please læs den her og få sat livet lidt i perspektiv.

YOGA FOR A CURE er en landsdækkende yoga velgørenheds event til fordel for Børne Hjernecancer Fonden. Det foregår den 13. januar 2018.

Datoen for vores event markerer årsdagen for hvornår Børne Hjernecancer Fondens stifter, Anette med familie, fik den forfærdelige besked, som ingen forældre bør høre: ”Dit barn har en hjernetumor, og der er ikke noget vi kan gøre for at redde hende. I skal regne med 9 måneder før hun dør”. Med YOGA FOR A CURE sætter vi fokus på sygdommen og indsamler midler til forskning på området.

Denne dag afholder en række yogacentre landet over en event, hvor de donerer en yoga time. Alle deltagergebyrer går ubeskåret til Børne Hjernecancer Fonden. Som deltager på en af disse events bliver du forkælet med skøn yoga, mens vi i fællesskab er med til at skabe håb. Håb om at der i fremtiden er flere børn, der kan helbredes for hjernekræft.

Kickstart dit nye år med yoga, der tager dig ud af hovedet, ned i kroppen og ind i hjertet, så du kan tage det med dig ud i hverdagen og skabe det bedste ud af dit liv. Gør noget godt for dig selv og kom med til YOGA FOR A CURE hovedevent i København, der byder på hjerteåbnende yoga og meditation – samtidig med at du støtter et hjertevarmt formål, der har til hensigt at redde flere af vores elskede børn i fremtiden. Cathrine Koefoed vil guide dig gennem blid yoga for alle, og jeg vil tage dig på en meditativ rejse tilbage til hjertet.

Vi håber, du har lyst til at deltage i YOGA FOR A CURE og dermed gøre noget godt for dig selv, mens vi i fællesskab støtter forskning i hjernekræft, der rammer børn, så vi kan hjælpe familier i fremtiden.

TID:
Lørdag den 13. januar 2018 kl. 10-13

STED:
KU.BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
Lokale: ZEN1 og ZEN2
Husk at medbringe yogamåtte samt trøje eller tæppe efter behov.

PROGRAM:
To timer i selskab med Cathrine Koefoed og Karen Pallisgaard. Efter de to timers yoga vil der være et kort oplæg om Børne Hjernecancer Fonden af stifter, Anette Overby.

KØB BILLET HERrimelig god julegaveidé i øvrigt 🙂

JEG UDLODDER EN BILLET TIL YOGA FOR A CURE, SOM DU KAN VINDE VED AT SKRIVE I KOMMENTARFELTET HERUNDER. JEG TRÆKKER VINDEREN 30.12

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Comments

  • Ida
  • 17. december 2017
  Svar

  Jeg ville elske at vinde – er kæmpe fan af jer to og den vigtige sag 🙏🏼

  • Trine
  • 17. december 2017
  Svar

  Yoga for en vigtig sag, dejlig konkurrence ❤️

  • Virginia
  • 17. december 2017
  Svar

  Jeg ville elske at deltage!!!!!

  • Naja
  • 18. december 2017
  Svar

  Dejligt initiativ❤️

  • Mette Kristensen
  • 19. december 2017
  Svar

  Kære Karen 🙏🏻 Jeg følger dig og din historie med stor interesse.
  Jeg er sygemeldt med stressrelateret angst gennem snart 1 år og kæmper dagligt med en krop der er så anspændt. Med ønsket om, at få bare noget af det gode liv tilbage 🙏🏻 Jeg ønsker mig, at vinde adgang til arrangementet, så min søgen tilbage til et nogenlunde liv kan forøges. Tak for dit bidrag og budskab – jeg sætter pris på dig🙏🏻. Namaste.

  • Sidsel
  • 21. december 2017
  Svar

  Åh, det ville jeg rigtig gerne 🍀 Jeg har allerede bookmarket eventen, meeen der er bare mange udgifter i denne tid. Men ville så gerne være med til at støtte sagen, og så er I to kvinder bare så seje 😊 Jeg er totaaaal yoga-nybegynder, men havde netop tænkt dette event som en kickstart – sammen med yogabukserne jeg lige har fået i gave 😉
  God jul!

  • Katrine Freyberg
  • 22. december 2017
  Svar

  Den billet vil jeg SÅ gerne vinde 🙂

  • Stephanie M. Kristiansen
  • 26. december 2017
  Svar

  Kære Karen
  Tak for en fantastisk og inspirerende blog. Jeg synes, det er mega spændende at følge med her inde og jeg elsker din måde at gøre yogaen og meditation overskuelig og lige til. Samtidig er det et mega fedt initiativ med at dyrke yoga for en god sag. Den billet vil jeg rigtig gerne vinde.
  Tak for dig og en dejlig blog
  glædelig jul og godt nytår

  • Susanne Mikkelsen
  • 27. december 2017
  Svar

  Ville elske at vinde!

  • Karen Pallisgaard
  • 4. januar 2018
  Svar

  ÅHHHH mit hjerte smelter over alle jeres dejlige kommentarer. TAK TAK TAK. Jeg kan desværre kun trække en vinder, og det har jeg gjort med lukkede øjne, og hun har nu fået direkte besked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox