VIND Langsom livsstil

Dagen, hvor man knap nok når at blinke øjnene åbne inden det bliver mørkt igen. Den mørkeste på året. Jeg elsker den. Spirituelt set er vintersolhverv en tid, hvor der er mulighed for dyb restitution og transformation. Midt i julestress så markerer  dagen, hvad denne tid i øvrigt indbyder så oplagt til, nemlig indadvendthed, ro og reflektion. Det er på en eller anden måde kulmination på det år, der snart ebber ud og med sig bærer løftet om en ny start.

Med nytåret om hjørnet vil jeg bruge i aften på blid yoga og meditation, inden jeg i morgen skal hjem til min veninde og snakke nytårsintentioner. Tid til en bette timeout fra to-do listerne i disse dage. Det er netop noget af det, som langsom livsstil handler om for mig; at skabe plads og tid til åndehuller, finde tilbage til essensen og tanke op til at kunne være i vores vilde verden.

Hvad gør du for at få ro på og oplade dig selv? Skriv dit svar i kommentarfeltet og deltag i konkurrencen om et eksemplar af min bestseller bog Langsom livsstil – kunsten at få ro på.
Jeg trækker vinderen den 1.1.2018 i bedste nytårsstil.

PS: Har du også lyst at meditere efter, kan du måske bruge den her video til inspiration..

PPS: Er du nysgerrig på langsom livsstil, så se med her:

Tags: , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Comments

  • Jeanne
  • 21. december 2017
  Svar

  Jeg forsøger at skabe ro i og omkring mig ved bevidst nærvær mindst en gang om dagen . I denne travle jule tid flyver dagene afsted . Sidst på eftermiddagen sætter jeg mig på min yoga måtte og laver en lille åndedrætsmediation

  • Karin Christensen
  • 21. december 2017
  Svar

  Jeg finder ro i samværet med min søn. Når jeg er med ham bliver jeg nærværende og trækker vejret roligere

  • Angelina
  • 21. december 2017
  Svar

  Jeg laver en lille yoga og meditations øvelse hver aften, inden jeg skal i seng 😌🧘‍♀️

  • Anja
  • 21. december 2017
  Svar

  Jeg finder ro og bliver opladet ved at løbe en tur. Bare mig med lydene omkring mig som den bedste musik i mine ører – og tanker der får frit løb.

  • Malene
  • 21. december 2017
  Svar

  Naturen. Jeg finder ro og nærvær i naturen. Gerne sammen med min familie. At tilbringe tiden udendørs og mærke vinden i ansigtet samt at lytte til træernes lyde i vinden er med til at fornye min energi.

  • Tina
  • 21. december 2017
  Svar

  Jeg lukker mine øjne og fokusere på min vejrtrækning. Jeg mærker mine fødder i jorden, og finder gode tanker frem.

  • Bettina
  • 21. december 2017
  Svar

  Yoga! En ny verden åbnede sig for mig den 1/1-17 da jeg startede et online måneds-Challenge… Ren massage for hjernen!
  Og Langsom Livstil blev min bibel – jeg vil SÅ gerne eje den!! 💕🙏✨

  • Virginia
  • 21. december 2017
  Svar

  Jeg dyrker yoga ❤

  • Trine
  • 21. december 2017
  Svar

  Prøver dagligt at tjekke ind hos mig selv ved hælp af mit åndedrag og mærker efter, hvad jeg netop har brug for. Det er ofte yoga, men det kan også være at ligge på sofaen og læse en god bog eller gå en tur.

  • Trine
  • 21. december 2017
  Svar

  Prøver dagligt at tjekke ind hos mig selv ved hjælp af mit åndedrag og mærke efter, hvad jeg netop har brug for. Det er ofte yoga, men det kan også være at ligge i sofaen og læse en god bog eller gå en tur.

  • MEngsbye
  • 21. december 2017
  Svar

  Nogle gange bare lige 5 minutters fokus på minutters fokus på min vejrtrækningen, andre gange er det med yoga, meditation eller måske lidt hækletøj. Men mange gange formår jeg end ikke at finde roen 😒

  • Trine
  • 21. december 2017
  Svar

  Prøver dagligt at tjekke ind hos mig selv og mærke efter, hvad jeg netop har brug for. Det er ofte yoga, men det kan også være at ligge i sofaen og læse en bog eller gå en tur.

  • Mette
  • 21. december 2017
  Svar

  Laver yoga og trækker vejret rigtigt og dybt🙏🏼

  • Stine Brodersen
  • 21. december 2017
  Svar

  Jeg hører lydbog eller podcast, i mens jeg traver mig en dejlig tur. Gerne til og fra arbejde, da det sætter et godt langsomt tempo for dagen og aftenen 👌

  • Mette
  • 21. december 2017
  Svar

  En cykel- kombineret med togtur på vej hjem fraarbejde for at hente min datter, hjælper mig dagligt til at komme ned i gear efter en travl hverdag. Ro og fordybelsen i de små ting – samt lidt kaffe med mælk eller the 😀

  • Marlene
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg laver mad, mens jeg hører podcast. Men vigtigst af alt laver jeg yin yoga. ☯️

  • Marlene
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg laver mad og hører podcast. Men vigtigst af alt laver jeg yin yoga om aftenen inden sengetid. ☯️

  • Marlene
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg laver mad, mens jeg hører podcast. Men vigtigst af alt laver jeg yin yoga inden sengetid. ☯️

  • Ida
  • 22. december 2017
  Svar

  Opholder mig mest muligt i naturen 🙂

  • Majanne
  • 22. december 2017
  Svar

  Vejrtræningsøvelser 🍀

  • Gitte
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg går en lang tur med hundene eller laver håndarbejde.

  • Karin Jørgensen
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg bruger yoga og gåture i naturen og strik til at finde ro
  og dybe vejrtrækninger

  • Helene H
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg øver mig i ikke at være bange for at gå glip af noget. At jeg er hvor jeg skal være fordi jeg har valgt det og alt det andet er ligemeget lige nu.

  • Jane
  • 22. december 2017
  Svar

  Er begyndt at tage et varmt bad med skrub og balsam :), med en lille baby er details en skøn måde at lade op på. Ellers lange gåture I parken

  • Nikna
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg dyrker yoga, mediterer eller går en tur. 🙂

  • Kathrine
  • 22. december 2017
  Svar

  Tager i sommerhus med min kæreste. Laver god simremad, går ture ved stranden, sidder foran brændeovnen med en god bog eller strikketøj.

  • Kathrine
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg nyder en gåtur i frb have med min lille baby i viklen, the i hånden og tanker om alt det jeg er taknemmelig for.
  Det giver energi, ro på nervesystemet og en følelse af at have sovet mere end tre timer om natten 😜

  • Birgit Due
  • 22. december 2017
  Svar

  Jeg går ud i naturen!

 1. Svar

  Jeg går en lang tur i naturen. Dyrker langsom yoga. Trækker vejret. Mediterer. Krammer min kæreste og mine venner. Har lange, dybe samtaler uden mål. Laver mad. 🙂

  • Louise fb
  • 25. december 2017
  Svar

  Når bølgerne virkelig går højt som her op til jul, så trækker jeg mig tilbage med velkendte bløde toner i ørerne. Jeg går imellem destinationer så vidt muligt i stedet for at cykle/bus/metro. Øver mig i at trykke på pyt knappen noget mere og lade mavefornemmelsen komme til.

  • Nadia WH
  • 25. december 2017
  Svar

  Jeg cykler eller går en tur uden noget i ørerne, så jeg kan lytte til og tage naturen ind.

  • Simone
  • 26. december 2017
  Svar

  Jeg går ture i naturen med min hund og mand (uden mobil). Og så mediterer jeg så ofte jeg kan 🧘‍♀️

  • Lizzie Berg
  • 26. december 2017
  Svar

  Broderi er godt til at skabe ro i hverdagen. Jeg fordyber mig i processen og får ro på nuet i en travl hverdag

  • Marianne Nyhuus
  • 26. december 2017
  Svar

  Går tur ved stranden, finder sten, glemmer tiden

  • Camilla
  • 26. december 2017
  Svar

  Øver mig – men vil SÅ gerne blive bedre til det ❤️❤️❤️

  • Pernille Udesen
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg er for tiden på barsel med mit 3. Barn. Hverdagen er ret hektisk, så jeg forsøger at lade op med hende i løbet af dagen og være nærværende -fx en tur med barnevognen (Og måske også lidt med strikketøjet og en god kop kaffe😊)

  • Lisbeth
  • 27. december 2017
  Svar

  Jeg finder ro ved gåture med hunden, gerne sammen ned mine børn, man taler så godt sammen, når man går😊Meditation og yoga grounder mig og giver mig også en fantastisk ro. At være sammen med mine børn og nyde dem – tiden går så hurtigt. At strikke giver også en dejlig ro.

  • Lizzie Berg
  • 27. december 2017
  Svar

  Lidt tid i hverdagen med broderi giver mig ro ❤

  • Irene
  • 27. december 2017
  Svar

  Mediterer, laver håndarbejde og maler

  • Susanne Mikkelsen
  • 27. december 2017
  Svar

  Det er mit nytårsfortsæt: Ro på!

  • Sarah
  • 28. december 2017
  Svar

  Jeg har det sidste års tid kæmpet med at finde roen, men det der virker bedst for mig er er gå en tur… ud og få noget luft- gerne et sted hvor der er lidt natur.♥️

  • Lone
  • 28. december 2017
  Svar

  Jeg mediterer og går lange ture i den smukke natur, der ligger uden for min dør.

  • Lone
  • 28. december 2017
  Svar

  Jeg går lange ture i naturen, og mediterer.

  • Sanne
  • 29. december 2017
  Svar

  Jeg laver præcist det JEG har lyst til ❤️ Oftest er det alene, hvor jeg læser, laver yoga, mediterer, ser Netflix – lige det jeg har lyst til.

  • Luise
  • 30. december 2017
  Svar

  Desværre ikke nok. Eller lidt nok. Men at gå i køkkenhaven eller løbe en tur plejer at give ro. Har lige været på biblioteket og låne “langsom livsstil” for netop at finde inspiration til at skabe roen. Mvh. Luise

  • Luise
  • 30. december 2017
  Svar

  Alt for lidt. men køkkenhaven eller en gåtur skaber altid ro. Mvh. Luise

  • Mie
  • 31. december 2017
  Svar

  Hvad gør du for at få ro på og oplade dig selv?
  Om morgenen, når jeg husker det, tager jeg et øjeblik med mig selv, hvor jeg strækker armene i vejret, fokuserer på dagens gøremål og siger til mig selv, at det bliver en dejlig dag.
  Aftenen forinden har jeg i min taknemmelighedsdagbog skrevet en lille note om det bedste ved den kommende dag. Det gør det nemmere at tune ind på det, som jeg har at se frem til.
  Det tager ingen tid, det er en dejlig praksis med et øjebliks ro. Man skal bare lige huske det samt finde øjeblikket at gøre det i, … og så bliver det godt! ;-D
  Rigtig godt nytår!

  • Karen Pallisgaard
  • 4. januar 2018
  Svar

  ÅHHHH mit hjerte smelter over alle jeres dejlige kommentarer. TAK TAK TAK. Jeg kan desværre kun trække en vinder, og det har jeg gjort med lukkede øjne, og hun har nu fået direkte besked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox