Yogaferie på Gran Canaria

I efteråret 2016 rejste jeg med Spies og fire håndfulde dejlige damer fra hele Danmark til Gran Canaria for at afholde en uge med yoga, meditation, åndedræt, strand, sol, mojitos, hygge og buffet (inkl. daglig dessertbuffet – svært at administrere, kan jeg hilse og sige): Verdens bedste måde at lade op til en lang vinter.


 

 

 

Vores tur var så stort et hit, at vi gentager den til efteråret i september. Denne gang går turen til Kreta, og flere af deltagerne har allerede booket sig ind på denne rejse også. Her er hvad nogle af dem skrev, efter de kom hjem:

Inger Leizner, elev på yogarejse:
“Du har givet mig så meget at tænke over og så meget at være taknemmelig for igennem din altfavnende undervisning. Alt det, du sagde om taknemmelighed overfor en selv og kærlighed til andre vil jeg kunne bruge resten af mit liv.
Du er en fantastisk lærer og jeg vil tænke på ugen på Gran Canaria som en øjenåbner, der vil  bringe mig styrket videre i livet.
Tak for alt det, du gav os.”

Lisbet Skovgaard, elev på yogarejse:
“Mødet med Karen Pallisgaard har sat sig som en tindrende stjerne i mit hjerte. Jeg ser hendes klare blik for mig, og hører hende guide mig ind i yogastillingerne, opmuntrende og blid.Med mig hjem har jeg noget helt nyt: En forankring i mit åndedræt, som tager mig til et sted, hvor der er en ro, som er velgørende for mig, og dermed for mine opgivelser. Og mere end ét mantra, et praktisk, som hjælper mig til at komme på måtten og et, som får mit hamrende hjerte ind i en roligere rytme og blødgør mine træk og bringer mit indre smil frem.”

Jeanette Beck, elev på yogarejse:
“Jeg har fået meget mere ro på mit liv og er blevet meget bedre til at fokusere på det jeg er i gang med. Jeg har fået meget mere overskud til at være til stede i nuet når jeg er sammen med min familie – uden at tænke på mit job og alt det jeg ikke har nået. Jeg er så taknemmelig.Tak Karen. Tak for en fantastisk yogarejse – både den egentlige rejse til Gran Canaria men også den yogarejse jeg nu er begyndt på og som på ingen måde er slut endnu.”

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox