Ro på! Yoga & meditationsretreat til Kap Verde

Trænger du til at holde pause fra livet i overhalingsbanen, stresse ned, finde fordybelse og fællesskab? Har du mod på at udforske, udfordre og udfolde dig selv både kropsligt og mentalt?Har du lyst til at genopdage, hvor fantastisk du, dit sind og din krop er? Så kom med på Karen Pallisgaards, hvor du i løbet af en uge vil fordybe dig i daglig yoga og få et dybdegående kursus i meditation. Du kan desuden lære at surfe, kitesurfe eller dykke og komme på eksotiske ekskursioner.

 OM PROGRAMMET
 Hver morgen starter vi med en kraftfuld hatha – og vinaysa yogapraksis, der rummer både det fysisk udfordrende samt det dybe, langsommme og legende med inspiration fra kropsterapi og dans.  Du får sved på panden og både din krop og dit sind vil blive stærkere, smidigere og sundere. Resten af dagen har du fri til at surfe, slappe af, læse, trække stikket, hygge med os andre eller tage på udflugter, inden vi sidst på eftermiddagen mødes til en meditativ yogapraksis efterfulgt af det daglige intense meditationskursus. Her vil du blive indført i meditationens vidunderlige verden og lære forskellige meditations, mindfulness –  og åndedrætsteknikker, som går dybt, og som du kan bruge i hverdagen, når du kommer hjem igen. Der er undervisning to gange dagligt undtagen på ankomst- og afrejsedagen. Midt på ugen har du en frieftermiddag, hvor du f.eks. kan tage på udflugt, og hvor der således ikke er meditationspraksis. Undervisningen foregår som holdtræning på stranden.  Underviserne tilrettelægger  både yoga og mediation, så den er lettilgengængelig og uhøjtidelig. Yogen tilpasses din krop og dine behov.

ALT DETTE FÅ DU MED I PRISEN
–       Daglig yogaundervisning
–       Et dybdegående meditationskursus
–       Èn gratis teraputisk og healende kropsbehandling af Evaloa Schou
–       Tips til at integrere yoga & meditation i din hverdag derhjemme igen
–       Mulighed for at tilkøbe en 1:1  coaching-session med Karen Pallisgaard
–       Mulighed for gratis træningsaktiviteter som dans og vandgymnastik
–       Mulighed for at tilkøbe surf-undervisning
–       Flyrejse med Thomas Cook
–       Mad på flyet
–       Bustransfer mellem lufthavn og hotel t/r
–       Hotelophold i dobbeltværelser i bungalows
–       All Inclusive på hotellet
–       Og så får du mindre stress, mere overskud, dybere ro og højere livskvalitet med hjem i bagagen.
 
DINE UNDERVISERE PÅ REJSEN

Karen Pallisgaard
 Karen  er journalist, yogalærer, meditationslærer, foredragsholder og forfatter til snart seks bøger, bla. bestsellerne Begynderyogabogen, Langsom livsstil og Gravidyogabogen. Tidligere redaktør i magasinbranchen med speciale i psykologi, sundhed og trivsel. Hun er desuden ambassadør for PLAN Danmark og blogger internationalt for Huffington Post. Karen har op mod 1000 timers yoga- og meditationsuddannelser og har undervist i snart ti år.
Den enkelte har aldrig med et andet menneske at gøre uden at han holder noget af dets liv i sin hånd – Løgstrup.
“Det er hvad Yoga og meditation minder mig om: At vi er forbundne. Både med os selv, krop og sind, med hinanden og med universet. Det en evig øvelse i at finde forbindelse, fordybelse og fællesskab. Og så mediterer jeg for at finde ro, finde tilbage til mig selv og udforske, udfordre, udfolde og udtrykke mig selv.
Der er en masse forskningsbeviste fysiske og følelsesmæssigt fordele ved yoga og meditation, så som mindre stress, bedre helbred, mere energi, bedre fokus og større overskud. Dem brænder jeg for at dele med andre. Det handler dog ikke om, at du bliver evigt happy-happy, rolig, rummelig, og et bedre menneske, bare fordi du dyrker yoga. Selvfølgelig ikke. Men yoga og meditation kan gøre dig bedre til at være menneske – være endnu mere dig, præcis, som du er og være med det, der er – både når livet serverer lort, lagkage og leverpostej. I min undervisning inspirerer og opfordrer jeg til, at vi  tager yogaen og meditationen fra måtten med os ud i virkeligheden og bruger den til at skabe en mindre stresset hverdag, hvor vi kan stå ved os selv, stå sammen og passe godt på os selv, hinanden og vores vidunderlige verden.”

Evaloa Schou
Evaloa er en populær og erfaren yogalærer & kropsterapeut med baggrund som danser og koreograf. Hendes karriere har været alsidig og hun har rejst, optrådt og undervist mange steder i verden. Hendes trætte dansekrop fandt yogaen tidligt i karrieren, og den blev en kær legekammerat. Den hjalp hende gennem perioder med skader og stress. I 2011 besluttede Evaloa sig for at fordybe sig yderligere i yogaens verden og jeg tog sin første yogalærer uddannelse. Det blev starten på en længere rejse. Forundringen over kroppens kompleksitet og evne til at hele selv, stoppede nemlig ikke her. Hun byggede videre på uddannelsen med flere andre kurser blandt andet i yogaterapi og meditation. I dag er hun ved at afslutte uddannelsen til kropsterapeut hos ‘Body all mind’ i NOR (Nordic Health House) hvor hun også arbejder som behandler. Hun har derudover en uddannelse som healer med i bagagen.
”Mit mantra som underviser og behandler er altid ’indefra og ud’ og intuitionen er mit vigtigste redskab. Min tilgang til yogaen er derfor også legende og nysgerrig og naturlig med inspiration fra kropsterapien og dansen. Både når jeg underviser og når jeg behandler er det med mennesket i centrum. At møde hinanden der hvor vi er og dermed få mod til og mulighed for at give slip og vokse sammen. Mine klasser rummer både det fysisk udfordrende samt det helt langsomme og dybe. Jeg er vild med at se og mærke, hvad der sker i vores krop og sind, når vi får støtte, der hvor vi er svagest og mulighed for at give slip, der hvor vi holder fast. Jeg synes at både yogaen, dansen og kropsterapien er helt fantastiske til netop dette.”

DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE PÅ KARENS YOGAREJSER

Inger Leizner:
“Du har givet mig så meget at tænke over og så meget at være taknemmelig for igennem din altfavnende undervisning. Alt det, du sagde om taknemmelighed overfor en selv og kærlighed til andre vil jeg kunne bruge resten af mit liv.
Du er en fantastisk lærer og jeg vil tænke på ugen som en øjenåbner, der vil  bringe mig styrket videre i livet.
Tak for alt det, du gav os.”

Pia Sørensen:
“Jeg tror på at vi møder mennesker af en grund. Jeg havde faktisk tilmeldt mig en anden tur som blev aflyst. Grunden var at jeg skulle møde dig. Der var noget jeg skulle lære og se. Jeg har altid følt mig ensom i mængden, at jeg ikke havde et sted eller mennesker jeg hørte til. Min klan. Den fandt jeg på en spansk ø med dig. Der skulle en lang lang flyvetur og ingen støj fra min hverdag til.Dette var en meget spirituel rejse i mig selv. For første gang følte jeg, at jeg var i et med mig selv. Kan ikke rigtig beskrive det på en anden måde. Du var en stor del af min rejse. Elsker din tilgang til yoga’en, dit banderi, din omsorg og din glæde. Du lærte mig at vi er ok som vi er og hvor vi er. At stræbe efter det der er i ens hjerte og ikke høre efter hvad andre mener og tror. At sortere støjen fra og mærke og høre hvad mit hjerte siger til mig. Stole på at det, det siger er rigtigt og at jeg kan få det.Tillid til mig selv og verden har altid været svært for mig. Men for pokker et stort skridt jeg har taget, i den rigtige retning, på bare en uge.”

Lisbet Skovgaard:
“Mødet med Karen Pallisgaard har sat sig som en tindrende stjerne i mit hjerte. Jeg ser hendes klare blik for mig, og hører hende guide mig ind i yogastillingerne, opmuntrende og blid.Med mig hjem har jeg noget helt nyt: En forankring i mit åndedræt, som tager mig til et sted, hvor der er en ro, som er velgørende for mig, og dermed for mine opgivelser. Og mere end ét mantra, et praktisk, som hjælper mig til at komme på måtten og et, som får mit hamrende hjerte ind i en roligere rytme og blødgør mine træk og bringer mit indre smil frem.”

Jeanette Beck:
“Jeg har fået meget mere ro på mit liv og er blevet meget bedre til at fokusere på det jeg er i gang med. Jeg har fået meget mere overskud til at være til stede i nuet når jeg er sammen med min familie – uden at tænke på mit job og alt det jeg ikke har nået. Jeg er så taknemmelig.Tak Karen. Tak for en fantastisk yogarejse – både den egentlige rejse til Gran Canaria men også den yogarejse jeg nu er begyndt på og som på ingen måde er slut endnu.”


OM HOTELLET

Vi har valgt Kap Verde som destination for at være ved turkis blåt hav, hvide sandstrande og nyde en low-key afslappet yoga/surfhængekøjestemning. Naturen er overvældende smuk og med sand mellem tæerne og saltvand i håret, bliver du inviteret til at trække stikket for en stund og få ro på i bedste hakuna matata-stil.
Vi bor på Vila do Farol er et hyggeligt hotel beliggende direkte ned til stranden, som er Kap Verdes fineste. Hotellet har et dejligt poolområde samt en buffetrestaurant og strandbar og tilbyder desuden flere aktiviteter. Se fotos og læs mere her

PRIS & PRAKTISK

I prisen indgår:

  • Flyrejse med Thomas Cook Airlines t/r
  • Mad ombord på flyet
  • 20 kg bagage på flyet
  • Bus fra lufthavn til hotel t/r
  • Delt dobbeltværelse i bungalow
  • All Inclusive
  • Daglig yogaundervisning
  • Et dybdegående meditationskursus
  • Én terapeutisk og healende kropsbehandling af Evaloa Schou

Prisen er 9.678,- pr. person

Afrejse fra København 22/11 kl. 07.55, ankomst til Kap Verde kl. 15.10.
(mellemlanding i Gøteborg på udrejsen)

Hjemrejse fra Kap Verde 29/11 kl. 16.40, ankomst i København 30/11 kl. 01.05.

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse i bungalow.
Tillæg for enkeltværelse: 1.550,-
Rejsen gennemføres ved minimum 15 deltagere. På denne rejse skal deltagerne medbringe egen yogamåtte og en yogablok samt en pude og notesbog til meditation.

Læs mere her og BOOK DIN PLADS HER

 

Tags: , , , , , , , , ,

Relaterede artikler

Forrige indlæg Næste indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0 shares

Følg også med her

Få inspiration i din inbox